There was an error in this gadget

Thursday, June 24, 2010

Bio Ever - cuba try tgk...







Fuhh...td masa pegi jumpa biz partner, pastu dia cite la testimoni terbaru. dia kata krim ni kalau sapu kat belakang...fuhhh...boleh kasi lega bila bangun pagi. maknanya kalau yg susah nk bgn pagi ker atau mmg sakit2 belakang ker, its very good.
Sebelum ni i pun sapu gak tp kat leher n lengan je. Itupun ramai yg dah tegur cakap muka makin elok, cerah dan remaja gitu auwww....
Org perempuan ni mmg takleh ngan cantik2 nih...pantang :)
Meh cuba...baru tau kesannyer...pastukan plus dgn yang ni
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
suspend skit hehehe
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



celgynic-sgt bagus kulit, rambut dan jantung

maharani- sesuai utk wanita sahaja

mmg cnfrm mengancam dari segi kulit, perlancaran darah, kecantikan, dan paling2 saya syorkan adalah kwn2 yg sudah berumahtangga....anda takkan rasa rugi...
tp yg masih belum berdua, digalakkan sbb panjagaan awal adalah lebih baik...mencegah lebih baik dari mengubati...
col/sms: 0193330663

1 comment:

  1. linda tadi my mission jadi youuu....heheheh..
    I PB siap dengan i chitosan + i maharani + 1 Bio ever. lepas sapu bio ever siap cik mad ( nama dia samad) senyum senyum gitu. kredit kad baru dapat tak guna pun lagi. ALhamdulillah syukur.

    ReplyDelete